.

.

Main menu: | | | | | | |

Från schema till färdigt kort


På gång

Vi har givetvis alltid att göra och har alltid planer för hur vi ska synas. Denna sida är tänkt att visa vad som finns precis runt hörnet.

2020 har ju inte alls blivit som planerat när Coronaviruset spridit sig över vår planet. Vår egen kurs i april ställdes in. SEE i maj flyttades till november för att sedan återigen skjutas på framtiden. Evertiq Expo i Lund har också flyttats till våren 2021. Läs vidare nedan...

Är något av intresse, läs nedan och klicka dig vidare...

Inställd/uppskjuten kurs i Linköping

Kurs i mönsterkorts- och kretskortskonstruktion

Vi har planer på att genomföra kursen under våren 2021. Vi kommer söka lämplig lokal och exakt tidpunkt i Linköping.

Även om kursen 2020 blev inställd finns all info, förutom exakt plats och datum, nedan.

Här finns en anmälningsblankett med det du, och vi, behöver.

Klicka här för att komma till kurssidan
Den planerade kursen i Linköping i april 2020 ställdes in.

De som redan var anmälda till denna kurs kommer givetvis få förtur till nästa kurstillfälle. Håll gärna uppsikt på vår hemsida men vi kommer kontakta er så snart vi har något klart.

S.E.E. 2020, inställd/uppskjuten

Vi har tänkt vara med som utställare på S.E.E. 2020, men pga Coronavirus är detta evenemang inställt/uppskjutet.

Nej, vi har inte drabbats av storhetsvansinne! Vi har nappat på ett erbjudande att vara en del av Svensk Elektroniks sam­lings­monter och vi hoppas att mässan får ett nytt datum och att den då kan genomföras som planerat.

Finns det något som du verkligen skulle vilja se och diskutera med oss om? Vi kanske kan ta fram bra idéer men du kan hjälpa oss att ta fram fantastiska idéer!

Det lilla formatet innebär förstås att vi inte kommer kunna ha mängder med material med oss utan snarare en dator/surfplatta för att visa saker och där detta inte räcker till får vi fortsätta diskussionen vid ett senare tillfälle.

Vill du hålla koll på status på S.E.E. 2020 kan du läsa vidare här.Evertiq Expo Lund, 6 maj, 2021

EvertiqExpo
Glöm inte registrera dig som besökare på Evertiq Expo! Klicka på loggan ovan för att komma till informations- och anmälningssidorna.

Vi fortsätter finnas med på Evertiq Expo i Lund som utställare. Vi uppfattar det som att Expot i Lund har både rätt utställare och besökare för oss.