.

.

Main menu: | | | | | | |

Från schema till färdigt kort

Nyheter hos CAD-Resurs

Senast uppdaterad i juli 2017

Välkommen Rickard!

Äntligen!! Det är inte bara fördelar att anställa mönster­korts­kon­struk­törer med gedigen erfarenhet, det finns en liten risk att man hamnar i en sits där man gör som man alltid har gjort. Nu har vi hittat, eller ska vi kanske vara ärliga att säga att det är det omvända (Rickard har hittat oss), en som brinner för det vi gör och som vill dela med sig av sin entusiasm!


Vi känner oss säkra på att det Rickard möjligen saknar i erfarenhet kan han kompensera med entusiasm och en vilja att lära sig att bli en rookie med erfarenhet! Vi brukar ju, lite med glimten i ögat, räkna alla med mindre än tio års erfarenhet som rookies.

Rickard har gjort en del layouter i sitt exjobb och har alltså redan stött på en del av de problemställningar som vi ställs inför varje dag.

Rickard börjar sin anställning i mitten av augusti.


Nu blir det kurs igen!

Närmare bestämt blir det kurs den 24-25 maj på Lindholmen (var annars) i Göteborg.

Som vanligt har vi ett ”early bird” erbjudande för de av er som registrerar sig tidigt, läs mer om detta på kurssidan.

Tack Anders!


Det är lite ledsamt att berätta att vår kollega och gode vän Anders nu lämnar oss! Han har varit en klippa att luta sig emot och han har alltid ställt upp för oss och sina kunder. Ingenting har varit omöjligt när man bett Anders om hjälp!

En av Anders tidigare kunder saknade honom när han drog till ett nytt uppdrag men denna gång ville de inte hyra in honom utan dra full nytta, och full glädje, av honom som anställd. Vi önskar Anders lycka till på hans nya jobb på Saab, där han börjar 1 september.

Vi kommer ju inte bryta kontakten helt: Anders privata firma hyr kontorsrum av CAD-Resurs så vi kommer sannolikt ses nästan varje fredag även i fortsättningen.