Nyheter

Nyheter hos CAD-Resurs

Senast uppdaterad i februari 2024

Det är, som vanligt, så att vi prioriterar att göra uppdrag till våra kunder före att uppdatera hemsidan. Vi kommer se till att kontaktuppgifter och liknande är uppdaterade, därefter tar vi hand om våra kunduppdrag och först därefter blir det fokus på nyheter...


2023-05-07

Semesterplanering 2023

Vi kommer denna sommar göra som vanligt: Vi kommer ha personal på plats hela sommaren.

 

Givetvis kommer det vid några tillfällen finnas tidpunkter när den, eller de, som behärskar ett visst verktyg inte är på plats men vi kommer i alla fall kunna göra det mesta för att hjälpa dig!

2023-05-07

Evertiq Expo Malmö, 16 maj, 2023

Vi ställer ut på Evertiq Expo i Malmö, 16 maj. Hoppas vi ses där! Åtminstone under eftermiddagen kommer vi vara där hela gänget! Hör av dig om det är någon speciell av oss du vill träffa! Annars är vi lika trevliga allihop...

 

Vi hoppas på en lika god tillströmning med besökare som vi hade förra året och det märktes då att det var fler än vi som ville prata litegrann! Några diskussioner ledde till fortsatta kontakter efter vi kommit hem igen.

 

Vi kommer även passa på att utbilda oss när vi är i Malmö hela gänget. Eller, om vi ska vara ärliga: Eftersom vi tänker utbilda oss passar vi på att vara på Expot allihopa. Dagen efter expot kommer vi åka på studiebesök hos MMAB. Vi är laddade med frågor och vi vet att MMAB är laddade med kunskap!

 

Skulle det vara så att du inte kan vara på plats i Malmö kommer vi i år även ställa ut på Evertiq Expo i Göteborg 20 september.